Hondenschool Teamspirit
Jij en je hond... Samen !

David

Hun hondje Akina heeft ook zijn geduld al veel op de proef gesteld. Vaak moeten ze haar trukkendoos omzeilen om haar te temmen. Het is zeker geen alledaags ras. Akina ziet er wel ongelooflijk schattig uit en is ook heel zacht van karakter. 

Ook zo hond, zo baasje? David heeft ook al heel veel bijgeleerd en sinds hij zelf les geeft plukt hij daar ook de vruchten van bij de training van hun Shiba.

Hij brengt nu wat hij zelf geleerd heeft over naar onze leden we hebben hem vooral bij de aspi’s zien les geven.  Nu neemt hij de Beginners 1 onder zijn hoede, een nieuwe uitdaging!

Een leven vol uitdagingen maakt het boeiend net als hun dochtertje Luna van 1,5 jaar.

Prikbord

Kerstsluiting

De hondenschool zal gesloten zijn van zaterdag 22 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019. De eerste les van 2019 gaat door op donderdag 10 januari 2019.

Kerstdrink

Op donderdag 20 december 2018 wordt iedereen uitgenodigd om een hapje en een drankje te komen nuttigen op onze Kerstdrink.

Bezoek Zwarte Pieten

Uit goede bron hebben wij vernomen dat de Sint enkele Pieten langer in ons land zou laten. Op zondag 9 december 2018 komen ze snoepjes uitdelen aan de begeleiders, hun honden en alle brave kinderen.