Hondenschool Teamspirit
Jij en je hond... Samen !

Jan

Onze nieuwe instructeur Jan kennen we bij Teamspirit ondertussen ook al een aantal jaren.  Gestart met zijn puppy Nacho, een duitse pincher met zijn karakter.  Jan heeft op  zijn strepen moeten staan en door thuis veel te oefenen.  (Alle oefeningen werden thuis nagebouwd en ingeoefend)  Hierdoor kreeg hij Nacho in toom.  

Ondanks dat Nacho nog steeds regelmatig Jan zijn geduld en consequentie op de proef stelt door te testen hoe ver hij kan gaan. Maar ze zijn een goed team en we zagen in Jan ook een instructeur dus  we vroegen hem om ons team te komen versterken en na even wikken en wegen.   Kijken dat hij zich ten volle voor de club kon inzetten zei hij ja.

Jan is nu volop verder in opleiding bij ons en momenteel begint hij mee te draaien bij de juniors.

Prikbord

Kerstsluiting

De hondenschool zal gesloten zijn van zaterdag 22 december 2018 tot en met zondag 6 januari 2019. De eerste les van 2019 gaat door op donderdag 10 januari 2019.

Kerstdrink

Op donderdag 20 december 2018 wordt iedereen uitgenodigd om een hapje en een drankje te komen nuttigen op onze Kerstdrink.

Bezoek Zwarte Pieten

Uit goede bron hebben wij vernomen dat de Sint enkele Pieten langer in ons land zou laten. Op zondag 9 december 2018 komen ze snoepjes uitdelen aan de begeleiders, hun honden en alle brave kinderen.