Hondenschool Teamspirit
Jij en je hond... Samen !

Kathleen

Zij startte bij ons toen Scott een aantal maanden oud was midden in zijn puberteit kwam zij met Scott les volgen.  Ja het waren zware lessen in het begin maar Kathleen lacht haar overal door en ook hier kwam ze door.

Na een tijdje kwamen we er achter dan er in het gezin nog een hondje was.  Toen Scott en Bert een (h)echt team werden…. Tja… wilde Kathleen ook wel nog trainen maar toen kwam de vraag met een chihuahua van ongeveer 3 jaar daar kan ik toch niet meer mee starten dat gaat toch niet.  We overtuigde haar van wel en Kathleen startte de lessen met Storm hun chihuahua.  

En ja met een hondje dat ietsjes ouder is duurt het soms iets langer voor hij een oefening door heeft maar de aanhouder wint en als je consequent bent dan lukt dit.  En Kathleen slaagde hierin en mag fier zijn dat ze nu met hun Chihuahua Storm bij de gevorderden mee traint.

Gaandeweg werd ze hierdoor ook meer gebeten door het hondenvirus en zagen we ook in haar potentieel.  We vroegen haar ook of zij instructeur wou worden en ook was haar antwoord ‘ja’.  Na een interne opleiding vinden we Kathleen nu terug bij de juniors of de beginners 2.

Prikbord

Agenda

Dogs4Fun

Op zondag 5 augustus op Manege Vijverstyn.

Zomersluiting

Laaste les zo 12 augustus, we starten opnieuw op do 6 september

Viering 10 jaar Teamspirit

Noteer alvast 29 september